Huis kopen

Voor de meeste mensen is het kopen van een woning de grootste aankoop in hun leven. Een woning kopen is voor de meeste mensen de grootste financiële aankoop van hun leven. Een aankoopmakelaar zorgt voor rust, duidelijkheid en voorkomt dat je een kat in de zak koopt. Wij adviseren je om een aankoopmakelaar bij het aankoopproces te betrekken, of je nu voor ons kiest of een collega-makelaar.

Een huis kopen via ons, hoe gaat dit in z’n werk?

Tijdens onze kennismakingsafspraak merk je direct op dat wij het anders aanpakken. We willen je goed leren kennen omdat we gedurende een periode intensief gaan samenwerken. We zullen je eerst in contact brengen met een hypotheekadviseur uit ons netwerk, maar je kunt uiteraard ook gebruikmaken van jouw eigen hypotheekadviseur.

Vóór dat we een samenwerking aangaan, willen we precies weten wat je mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan we in gesprek over je wensen en verwachtingen. Aan de hand van dit gesprek zullen we eerlijk zeggen of je wensen passen bij je mogelijkheden en of het dus zin heeft om samen te werken. Dit voorkomt verkeerde verwachtingen en teleurstellingen achteraf.

Als we eenmaal met elkaar aan de slag gaan, gaan we intensief op zoek naar een passende woning en hier succesvol op bieden. Dit omdat we alleen gaan kijken naar woningen die passen bij je wensen en mogelijkheden.

Voor jou als koper zijn we ook grondig en kritisch. Als koper heb je volgens de Nederlandse wet een “onderzoeksplicht”. Je mag niet alleen vertrouwen op de eerlijkheid van verkoper of diens makelaar als je een woning koopt. Je moet ook zélf goed onderzoek doen om problemen achteraf te voorkomen. Samen met jou brengen wij de onderzoeksplicht tot een goed einde.

Wij kijken kritisch naar de voordelen van een woning, zonder de emotie die je als koper hebt. Daarnaast kijken we kritisch naar de prijs en hoe deze zich verhoudt ten opzichte van vergelijkbare woningen in de wijk. Op basis van deze feiten en factoren zoals duurzaamheid, de bouwkundige staat en juridische facetten adviseren wij je over het juiste bod. Wij werken nauw samen met je hypotheekadviseur waardoor we samen met jou het juiste bod met de juiste voorwaarden en zekerheden kunnen uitbrengen. Zo vergroot jij je kansen om succesvol je droomwoning aan te kopen.

Ons doel is dat je tevreden bent en dat wij als dank een mooie review krijgen. Want jouw review zorgt voor onze klanten van morgen. Zullen we snel eens een kennismakingsgesprek inplannen?

Afspraak maken