De woningmarkt is veranderd

De woningmakelaardij van 50 jaar geleden past niet meer bij de huidige, steeds veranderende woningmarkt. Jouw woning tegen de beste prijs verkopen is veel meer dan een kantoor op de hoek van de straat, een etalage met woningaanbod en een paar foto’s in een brochure. En dan wachten tot de koper langsloopt...

Wij laten niets aan het toeval over en doen het anders. Dagelijks komen er ongeveer 800 woningen bij op Funda. Daarnaast zijn er volgens het CBS in 2021 ruim 75.000 mensen verhuisd uit de Randstad om elders in Nederland te gaan wonen. De verwachting is dat dit verder zal toenemen.

Kopers zijn steeds kritischer geworden, onder andere door de gestegen hypotheekrente en invloeden van de media. Er zijn veel expats als kopers op de markt gekomen, vooral in de Randstad. Uit ervaring weten wij dat ze op een andere manier naar een woning kijken.

Méér concurrentie

Het woningaanbod groeit en hiermee ook de concurrentie als jouw woning te koop staat. Het kopende publiek vergelijkt jouw woning erg kritisch met andere woningen in dezelfde prijsklasse, wat ze dankzij internet zelf vanaf de bank kunnen doen. Het is van groot belang dat je woning met kop en schouders uitsteekt boven de woningen waarmee ze concurreert.

Deze formule zorgt voor het perfecte resultaat: De beste verkoopstyling + De beste woningmarketing= Maximaal aantal bezichtigingen

Het is iedere keer maatwerk om het maximaal aantal bezichtigingen te krijgen. Ons doel is het maximale resultaat: tevreden verkopers én kopers.

Zorgeloos verkopen

Of je nu een woning wil verkopen of aankopen, wij nemen alle zorgen uit handen. Vanaf het moment dat het besluit tot verhuizen is genomen tot de daadwerkelijke verhuizing en de nieuwe internetaansluiting: wij kunnen alles voor je regelen.

Onze aanpak werkt en dat lees je in onze reviews. De reviews zijn onafhankelijk en daar zijn wij trots op. Onze verkopers en kopers worden ambassadeurs en zorgen voor klanten in de toekomst. Zullen we snel eens een kennismakingsgesprek inplannen?

Afspraak maken